KAYSERİ / DEVELİ - Sindelhöyük Cumhuriyet İlkokulu

Sindelhöyük Cumhuriyet İlkokulu

Sindelhöyük Mh. Cumhuriyet Cd. No1 Develi/KAYSERİ
Vizyon
VİZYONUMUZ; ÇAĞDAŞ DEĞERLERLE DONANMIŞ, ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİNE BAĞLI, ÖZGÜVEN SAHİBİ, KENDİNİ RAHAT İFADE EDEBİLEN, TOPLUMSAL ÇIKARLARI KİŞİSEL ÇIKARLARIN ÜZERİNDE GÖREN, MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE SAYGILI VE BU DEĞERLERİ KORUYUP GELİŞTİRMEYE ÇABA GÖSTEREN, YÜCE ÖNDERİN MANEVİ MİRASI OLAN AKIL VE BİLMİ ÖN PLANDA TUTAN, ÇEVRE BİLİNCİ GELİŞMİŞ BİREYLERDEN OLUŞMUŞ BİR GELECEĞE KATKI YAPABİLMEK.
Misyon
Misyonumuz; Atatürk ilke ve devrimleri ile akıl ve bilmin ışığında yürümek, Milli ve manevi değerlere sahip çıkmak koruyup geliştirecek çalışmalara yer vermek, Demokratik yaşam tarzını aile ve okul ortamında yerleştirmeye yönelik çalışmalar yapmak. Öğrenmenin sadece okul döneminde değil, tüm yaşamı boyunca devam eden bir süreç olduğunu benimsemiş, öğrenmeyi öğrenmiş; Kendilerine özgü ilgileri, üstünlükleri, beceri ve yetenekleri keşfedilmiş ve bu alanda gelişmeleri teşvik edilmiş, hayata ve üst öğretime hazır; Sosyal bilinci gelişmiş, çevre sorunlarına duyarlı bireyler yetiştirmektir.
8:50-12:10 13:00-14:30
Kaloriferli
İlçe merkezine yakın olmasından dolayı ulaşım sıkıntısı yoktur.
Develi merkeze 9 km´dir.
9 Km